Koh phangan & Koh samui

Hello alla!

Nu var det sjutton ett bra tag sedan vi uppdaterade varan blogg som vi gjort sa mycket reklam for. Detta ber vi om ursakt for, vi ska forbattra oss. Men ni forstar sakert att vi har lite annat for oss, det ar alltid nagot som kommer ivagen for varat blogg skrivande. Aja alla fall nu har jag ursaktat oss nog... Nedan foljer varan tid fran Koh phangan till Samui, hall i hatten!

Efter en bra tid i Phuket var det dags for det resans stora happening, FULLMOON! Efter en lang och otroligt trist resa kom vi antligen fram fram till koh panang. Dar hade varan van Bjorn bokat in oss pa ett mysigt boende vid namn Friendly! Latt resans finaste boende tyckte vi da. Vi anlande till on 5 dagar innan sjalva fullmoon partyt for att bekanta oss med on samt festa in oss pa ratt spar....Men ki fick vi, gissa vem som drog igang varsta magsjuksepidemin om inte jag 2 dagar innan sjalva kvallen. Vi hade hyrt mopeder och var ute och sag oss om pa den otroligt vackra kuperade on nar magen borjade saga ifran. Inte sa ovantat vad galler mig! ! Sa det fanns inte sa mycket mer att gora an att be Emmy trycka gasen i botten mot Friendly bungalows!  Val hemma vantade ett dygns svar magsjuka. Dagen efter pa kvallen kandes allt mycket battre och vi borjade ladda om batterierna, for fullmoon kan man ju garna inte missa! Aningens optimistiskt kan tyckas och det var det, ja det var det! For nu var det namligen Jennys tur samt broderna Ljungberg. Och pa sjalvaste fullmoon dagen drog Josse igang ett jaklans hulckande! Sa for oss blev det inge fullmoon, istallet lag vi med liggsar i vara sangar och grat floder sa det blev blott pa golvet!
For ovrigt sa var val vistelsen bra pa koh phangan, det ar ju en helt utsokt o. pa dagarna ligger man andra pa stranden eller sa hanger man pa nagot av alla filmstallen och bara slappnar av. Pa kvallen erbjuds en hel del intressanta manniskor, musiker, drycker och barer! Sa bra det bara kan bli helt enkelt:)
PS. En annan dag kom Linnet i obalans pa mopeden men den historien tar vi en annan gang!

Nu ar vi pa Koh Samui och trivs som fisken i vattnet, trots allas ogillande av denna O. Men vi tycker att den ar helt utmarkt. Vi bor ju hur fint som helts i en stor lagenhet oppe i bergen(se bilder) med pool och hela kittet!  Vi har aven en varsin  moped som vi brummar runt pa dag som natt:) Stranden ar med jattefin och festen pa kvallen faller oss ocksa i smaken!

I sondags spelade Timbuktu pa koh tao. Sa da arrangerades det en privattur over dit med en harlig lyxyacht.... Vi blev ett gang pa 20 pers som akte over dit pa kvallen och tillbaka pa natten. Timbuktu var helt underbart, en av de basta upplevelserna har. Sa mycket folk som stod och sjong och dansande i sanden, helt sjukt vare! For mig och Josse blev det dock en timmes arbete pa herrtoaletten som tvalvardinna samt toapappers utdelare. En mycket uppskattad gest!

En annan kvall anordnades det grillkvall uppe pa sweden village, Matte stod for sjalva grillningen medans vi damer stod for tillredningen av maten. Det blev sa gott att till och med grannarna kom och borjade ata resterna samt slicka skalarna!:)

En annan morgon vaknade vi till oset av nygraddade vafflor, det var Lars-Erik (aven kallad Larssa numera) som stod for den harliga overraskningen.

Sa som ni sakert forstar sa trvis vi som aldrig forr. Paniken har val infunnit sig lite nar man inser hur sjukt fort tiden har gatt. Vi har ju bara halva tiden kvar nu. Pa sondag reser vi harifran vidare till Phuket for att sen flyga vidare till Bali Bali Bali. Det ska bli nice!

Pa aterseende folkens... Vi saknar er alla!

Kramar Anna


Kommentarer
Postat av: Mormor och Göran

Kul att höra från er,längesen sist.Här är mycket snö och kallt.Mycket sport på TV just nu,känns i rygg och ben.Tack så mycket för kortet Anna!Kramar från Hedemora.

2009-02-20 @ 15:47:55
URL: http://annalinneajosefin.blogg.se/
Postat av: Pajen

Håller med mormor och Göran...Mycket sport blir det =) hahah men till skillnad från Hedemora så har inte vårat kort kommit fram än...



Smalgangen 20

0188 Oslo



Tänkte om ni råkat glömma bort adressen eller nått sånt dummt.. :P hahahah

Fortsätt o Kooos er

2009-02-20 @ 23:54:31
Postat av: Krille af Davfidsson.

Snart steker jag och Henrik von Heed ner till er. Privatjet, champis och ett jädra ös. Vi är skitpeppade, ska bli kul! För övrigt är den norska kronan värd 1,287, mot svenska då. Det är fett!

2009-02-21 @ 10:58:07
Postat av: Krille

NY HIT FRÅN MASKINEN!



http://www.whoa.nu/forum/svensk-hiphop/audio-och-video/646718/1.aspx

2009-02-21 @ 10:59:47
Postat av: Astrid Bolund

Gillar om det du skrev! Skojigt att se en del prima saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om varenda dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0