Sammanfattningen av Patong...

..kommer inte bli sarskilt enkel men jag ska gora sa gott jag kan.

Jag haller med Krille, det är bättre fart på världsekonomin än på var blogg for tillfallet. Men jag kan ju bara inte saga annat att ni far se det som ett valdigt gott tecken,  det ar just bara sa att vi har for roligt och for fullt upp for att sitta pa internet.

Patong var det alltsa vi akte till efter var Phi Phi-vistelse. Vi var alla overens om att Phi Phi var helt fantastiskt och att alla andra stallen nu skulle kannas mindre bra. Mycket riktigt var det precis den kanslan som oste over oss da vi klev ur taxin, slitna och bolosa mitt pa Banglaroad.Men som alltid nar man kommer till ett nytt stalle tar det ett tag att aklimatisera sig. Det gick bra och vi fann ett boende till en ypperligt bra pris efter en liten forhandling med killen som inte kunde ett ord engelska pa KEETA Guest house mitt i Patong. Detta ypperliga pris visade sig sedan vara lite for lagt for hotellagaren sjalv som inte var allt for lycklig over varat val att stanna fler och fler natter an vad vi fran borjan hade tankt. Efter nagra dispyter om allt ifran att vi inte hade vatten ibland till att vi inte fick rummet stadat pa flera dagar, slutade vi helt enkelt att prata med denna man och han lika sa.

Vad som alltsa var vart egentliga mal med Patong var att fa ett visum sa vi skulle slippa lamna landet. det var inte riktigt lika enkelt som vi trodde utan det var bara att punga ut till en flygresa tur och retur Phuket-Kuala Lumpur for att fa ytterligare 30 dagar i landet. Det var alltsa mest motgangar till en borjan och jag var inte sarskilt imponerad av sjalvaste Patong, dar medelaldern faktikst var 60. Men vi kande att det var lika bra att stanna dar tills det var dags for flygresan och tills vi skulle fara till var nasta destination, inget nagon av oss nu angrar. For varje dag som gick blev det bara battre och battre, vi traffade trevliga manniskor och umgicks faktikst med lokalbefolkningen, som en riktiga backpackers gor:)

Vi bestmade aven en dag att aka pa en heldagsutflykt till den kanda o-gruppen Similand Islands, det var verkligen en upplevelse, otroligt fina koraller och underbara sma strander, vi hade aven den turen att se delfiner pa vagen. Tyvarr var inte vadret topp, men saklart helt regnfritt.

En annan dag tog vi lokalbussen, som man hoppade pa precis var man ville, till Phuket stad och gick pa sondagsmarknaden.

Resan till Kuala Lumpur ar en historia for sig som vi sarkert kan beratta vid ett annat tillfalle, men som gjorde Patong till en riktigt unik upplevelse.

Nu ar vi pa plats pa Haad Rin Beach, Koh Phangan och det kan inte heller bli battre an sa har. Vi ska beratta mer, det lovar jag, bilder kommer ocksa, men tar en sa fruktansvard lang tid att ladda upp. Helst skulle vi skriva millanga inlagg och ladda upp tusentals bilder, for det ar sa mycket som hander varenda dag.

Ha det bra dar hemma!

Halsningar Josefin med flickor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0