Koh Phi phi

Da sa har vi antligen anlant till hav och sol! Efter att vi mott upp Jenny och Emmy i Bangkok bestamde vi oss for att dra vidare till Phi Phi oarna. Vi begav oss en tidig januari morgon efter att ha hettsatit en sista gang av den goda hotel frukosten. Gratis ar trots allt valdigt gott! Anlande till flygplatsen efter en mycket fartfylld taxiresa, korandes av en mycket trott chaffor som inte ens ville ha tuggummi nar det bjods i bilen. Flygresen ar ett kapitel forsig sa jag gar inte in narmare pa det. Eller vi kanske ska namna att medans vi andra satt och skakade av radsla sov syskonen Hedlunds den basta somnen pa lange!
Val i Phuket forhandlade vi till oss en schysst deal med transfer samt batbiljett tur och retur till Phi Phi. Bat resan blev dagens andra persch(hur det nu stavas). Baten var val fran 1970-talet men verkade trots sin alder ganska korduglig. Det basta av allt var att vi hittade dom basta plasterna ute i solen pa sidan av baten. Dar satt vi 5 inom en radie av 1,5 meter pa en diameter av 40 decimter, aja lite trang for rumpan men det kandes ju as schysst! Tills vi gled ut pa oppna vatten och vagorna borjade ta ut sin ratt. Fornuftiga manniskor som jag och Josefin insag den lilla risken av varat platsval nar vagorna borjade sla over oss fran sidan. Vi gick in och satte oss i tryggt forvar medans som andra 3 coola tjejerna satt kvar och skrek...av gjadje?! Hela besattningen foljde sendan dom 3 coola tjejernas fard ut till phi phi oarna.
Har pa on ar det i alla fall toppen, vi hittade ett exemplariskt boende som foll oss alla 3 i smaken. Ett litet pittoreskt blatt hus med poolfront samt havsutsikt. Staden har eller byn, kanske lampar sig battre, ar i alla fall super mysig. Har far man minnsan inte i sig nagra avgaser. (No cars namligen, for er som inte har varit har).
Forsta dagen pa beachen. as mycke folk, mestadelen bestaende av svenskar. Super fint vatten och fin strand, bra stek helt enkelt! Men det vi kom a tro skulle bli en helt fantastiks dag blev for vissa av oss en obehaglig upplevelse.
Jag och Josefin satt och njot(stekte) som mest i vattenbrynet nar hon helt plotsligt flog upp gallskrikandes...Hon hade blivit biten av nagot stort och farligt eller...var det kanske bara en liten krabba? Tystnaden spred sig pa stranden och blickarna riktades mot en gratandes och skrikandes Josefin som storblodde fran fingret. Insedenten pa stranden slutade bra efter en lugnande banandrink.(bra for magen). Josefin mar idag bra och lider inga kramper efter krabbattacken.
Nu sa far det vara nog med skrivandet, man ar ju trots allt en packbacker som inte har sa fet pung...minuterna rinner i vag och vips har man brant ett par tio kronor...
Pa aterseende, laddar nog upp fler bilder ikvall. Hoppas ni har det bra dar hemma i kylan. Vi tycker det ar lite for varmt har, jobbigt att bada hela tiden...haha!

Halsningar Anna


Kommentarer
Postat av: otterud

heeey! gud va kul för er tjejer! hoppas ni har det underbart!! ska hänga med i bloggen så man ser hur ni har det =)..pusskram Anna

2009-01-20 @ 13:36:11
Postat av: Pajen

Hallo...Ja fan jag lider med er tjejer...få svettpärlor i ögonen och svalka sig i vattnet hela tiden, fan ni har det inte lätt men stå ut..kämpa på bara...



Och bara för att läska er lite så har vi fått närmre 40 cm snö här i Oslo ! Sådär svidande kallt eller blask, så ni missar en heldel här..bara så ni vet...=)

2009-01-20 @ 23:30:10
Postat av: Annas mamma

Hej, va kul att ni har lagt in bilder. Det är inte utan att man blir litet avundsjuk. Sol och bad och härliga upplevelser. Här hemma är det grått och trist och i helgen ska det komma snö igen. Har precis varit ute och tagit en promenad i alla fall. Pratade med Sofia och Andreas är på väg till Dalarna för att titta på hockey, Leksand - Mora ikväll då blir det väl fest antar jag. Ha det nu riktigt skönt och sköt om dig. Puss och kram från mamma

2009-01-23 @ 18:44:56
Postat av: syster sofia

vilka fina brillor syster, du hittade ett par till slut! Just varit och tränat, nu ska jag kolla tv och käka chips..Puss på dä da.

2009-01-23 @ 19:36:56
Postat av: Derya

Fy fan va härligt det ser ut..! Hur länge blir ni borta? Blev SJUKT sugen på att fly bort mot asien nu jag med.. :P Kram!

2009-01-24 @ 03:51:04
URL: http://akols.blogg.se/
Postat av: Anna, alltsa mig sjalv!

Kul att du hittat till varan blogg Derya:) Vi kommer hem i April sa vi har ett tag pa oss att glassa lite! Bara att flyga hit ju, Asien ar sig likt, underbart som alltid! Hade sa bra dar hemma! Kramar

2009-01-24 @ 15:56:02
Postat av: Anonym

herlig! ta dere en tur til railay beach, knall bra om dere vil klatre.



Jonas (bernt elias' venn)

2009-01-24 @ 19:39:55
Postat av: Marina!!

Hej flickor!

Ni ser verkligen ut att lida! Stackare. Var taxichauffören värre än när vi tog oss till jobbet? Den är svår att bräcka tror ja. Och sen, en tuggis? Att tacka nej till det. Schämmes tammefaaen.

Nu måste jag sova. Fri-hi imorrn. Hoppas ni har det underbart. Ni saknas av allt och alla. Kom tillbaka, NU. :D Kramar i massor!

2009-01-25 @ 02:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0