BALI

Nu ar det dalig uppdatering igen - Ja det ar det! Vi lamnade soliga Thailand for fem dagar sedan. De sista tva veckorna var helt underbara med det basta boendet pa resan, roligt sallskap och rekorddrickande av mojithos. Trots det sa bestamde vi oss for att sticka vidare till Indonesien, sa vi tog vara feta ryggor och begav oss pa en 10-timmars tur med farja och minibuss till Phukets flygplats. Minibussresan ar ju ett kapitel for sig, vi ar glada att vi lever. Natten tillbringade vi pa flygplatsen for att invanta ett flyg till surfarnas paradis Bali, dar vi nu ar.

Till en borjan forstod vi inte varfor vi lamnade Thailand. Det soliga vadret byttes till mulet, fint boende pa Sweden village till sunkigt pa New Arena,  vita strander till skitig, kalla mojithos till inhemsk ol, gamla och nya vanner mot inga vanner alls. Vi kande oss for forsta gangen pa resan ensamma. Dagen efter ankomst kollade vi pa returbiljetter till Thailand, diskuterade fram och tillbaka men bestamde tillslut att vi skulle ge Bali en chans! Vi hade ju trots allt bara hort positivt om on!

Efter 4 dagar har trivs vi bra. Vi kanner oss inte alls ensamma langre, boendet ar okej och vi har hittat en mexikansk restaurang som har bra mat och de har faktiskt minst lika goda mojithos som pa Koh Samui. Igar hyrde vi en taxi under en dag och akte for att se oss om. Vi sag finare strander och akte till monkey temple. (se bilder) Darefter hoppade vi av taxin vid ett stort shoppingcenter pa Kuta Square. Sprang runt pa Top Shop, Billabong och Rip Curl, dar det kom nagon och knackade mig pa axeln, Fredrik Carlsson! Det visade sig att han och hans vanner bor pa samma hotell som oss!

Var plan ar att aka vidare till Gili islands pa torsdag dar det ska finnas bra snorkling, strander och vatten som gar att jamfora med Thailand.
Vi har ocksa sett en hel del surfare, vissa battre an andra. Aven Josse har gjort ett bra forsok! Surfergirl-Josse ar hennes nya namn. Fa se om jag och Anna vagar hyra en brada innan vi lamnar stranden Kuta beach, dar de flesta nyborjare surfare ar.

Vi mar i alla fall  mycket battre an pa fredagen nar vi kom hit och ser fram emot att ga ut och ata med vara nya vanner fran Stockholm, pa den mexikanska saklart!

Bilder kommer snart..

Saknar er dar hemma!
Kramar fran Linnea med flickor!  






 

Kommentarer
Postat av: Syster Sofia

TRevligt med lite Baliuppdatering.. Pappa försöker ringa på ditt nr Anna, går inge vidare.. Hoppas ni mår bra. Kraam från Linköping

2009-03-04 @ 11:45:36
Postat av: Elina

Så härligt ni har det!!

Jag tycker att ni ska försöka surfa, jag ser dig linnea framför mig ;)

Ha det fint på Bali och så ser jag fram emot bilder!

2009-03-04 @ 17:24:51
Postat av: Mormor och Göran

Alltid trevligt med bilder,tack.Per,Sonja och Joel var hem och hälsade på i helgen.Mamma Ingegerd var ner och hälsade på,för att se lilla sötnosen.Vi har fått plussgrader här nu så att snön minskar så sakta.Nu väntar vi på våren.Har fått Snödroppar i trädgården.Hoppas vi ses snart!Kramar från Mormor och Göran.

2009-03-09 @ 17:16:58
URL: http://annalinneajosefin.blogg.se/
Postat av: Papper

Ser nice ut tjejer!! Hoppas ni har det bra! Snart blir det forhoppningsvis surfning for oss... :)

2009-03-10 @ 09:14:37
Postat av: SannaNyström

Snaart är du hem-hemma igen Kossan-Jossan :D Nyt sista tiden i sola, hemma väntar "bara" vårsolen..HERLIG! Kram på dä/farbro barbro.

2009-03-24 @ 17:31:41
Postat av: SannaNyström

Snaart här du hem-hemma igen Kossan-Jossan :D Nyt siste tiden i sola, hemma väntar "bara" vårsolen...HELIG! Kram på dä/Farbro Barbro

2009-03-24 @ 17:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0