Hur vi aktiverar oss pa on

Da har vi spenderat en hel vecka har pa Phi Phi och det har val inte varit allt for slitsmat for att fa dagarna att ga.

En dag borjar med att var vackerklockan ringer for frukosttime, vi tar da ett gemensamt beslut om det ar vart att ga upp och ata hotell frukosten, genom det alltsa tjana in en 20-lapp eller sova en halvtimme langre. Vi gar sedan i samlad skock ner till stranden och forsoker aven dar ta ett gemensamt beslut om var den ultimata strandplatsen ar for dagen, fem viljor som vi har gar det oftast ganska enkelt. Pa stranden branner vi pa till nagon kanner att varmen blir for pafrestande och en fruktshake skulle passa battre. Efter dagen passerat ar vi oftast en aning uttorkade och lite omma i skinnet att en liten siesta passar bra. Vi atervander da hemat dar ett (for vissa av oss) kallt AC-rum vantar eller om man kanske foredrar poolen. Ja, alltsa en ganska bekymmersfri vardag dar lyxproblemen star i centrum.

Ibland blir vi trotta pa sol och bad. Da finns det en massa andra saker denna lilla o har att erbjuda. Forutom alla goda restauranger (fast vi ater pa samma varje dag) finns det mangder av skonhetssalonger, massagecenter och affarer. Vi ar ju inte dem som ar dem och vill naturligt vis uppleva allt av on. Darfor har jag, Jenny och Anna en kvall varit och tagit en varsin helkroppsmassage i Aloevera, en annan dag manikyr, pedikyr och fotmassage och ja, vi haller budgeten.

Som ni sakert har sett pa vara nyuppladdade bilder har vi ocksa varit pa batutflykt en dag. Da hyr vi en kille och en trabat sa lange vi vill och aker runt dar vi onskar. Det ar underbart och vi ska gora samma sak imorgon men ska da utforska andra destinationer. 

Nattlivet ar inte heller sa dumt har pa Phi Phi, vilket vi ocksa det har provat pa nagra kvallar. Det ar nog mer an halften svenskar har men aven en blandning av manniskor av alla mojliga slag. Kanske ett pensionepar skulle kanna sig en aning missplaserade, men det finns nagra av dem ocksa. Sist pa dansgolvet var det en 60 arig man bland oss som slangde sina lurviga, sa det ar aldrig forsent:)

For att inte lata for mycket som en skrift ur en resekatalog kan jag bara sammanfatta det som att vi har det superharligt har i Thailand och fler bilder kommer att laggas upp.

Nu ska vi ga och sova for att ladda till en heldag i bat.

Varma halsningar till Skandinavien

Josefin


Kommentarer
Postat av: Annas mamma

Ja ni tjejer ni har det tufft ser jag. Sol och bad och partyliv aj aj aj... Här ska vi just ta en bastu, det är väl det närmaste värmen vi kommer. Ha en trevlig båttur i morgon.

Kram

2009-01-24 @ 17:05:48
Postat av: ingrid prans

Hej tjejer, ja ni verkar att ha det jobbigt men ingenting i jämförelse med att få skotta snö som bara vräker ner. Jag har hälsningar till Anna från farmor som inte tycker om att du dyker. Hon hälsar att du skall hålla dig på "landbacken". I alla fall så är det kul att höra att ni har det bra. Kram från faster.

2009-01-24 @ 19:28:03
Postat av: Anonym

Yeah yeah, rub it in will 'ya :P Ni ser verkar leva ett hårt liv. Ta hand om er. Kram kram

2009-01-24 @ 19:39:46
Postat av: Matilda

Oj, från Matilda var det där ja. Pusshej

2009-01-24 @ 19:40:23
Postat av: Anonym

Ni måste äta på Cosmic nån dag. Finns två ställen, men det närmast stranden är bäst. Ligger alldeles i början av samma gata som Miss Lee's Banthai Guesthouse och HC Andersen. Skön personal och grym carbonara!

2009-01-25 @ 00:46:57
Postat av: Sandström

Oj, missade mitt namn :P

2009-01-25 @ 00:47:38
URL: http://earorgasm.blogspot.com
Postat av: Elina

Hej flickor!

Linnea, jag ser att det aldrig är du som skriver inläggen..? Din tur nästa gång ;)

Verkar helt fantastiskt, har kollat på bilderna och ni har redan riktigt fin bränna!

Här har det snöat och snöat i en vecka och jag har aldrig sett så mycket snö i oslo tidigare! Men även om det blir lite slaskigt, är det härligt med snö. Blir hyttetur om några helgen och jag längtar så efter att få lite äkta vinterliv..

Nästa helg är det "julbord", så tråkigt att du inte är här då! Är så tomt utan dig redan..

Ha det underbart, kram

2009-01-25 @ 10:46:42
Postat av: syster sofia

Här har man just varit på fotbollsträning ute i duggregn.. fy fan säger jag och så läser man om er.. dessutom är jag lite bakis idag också. Stackars mig, men ni verkar ju ha det nice!! Nu blir det söndagsfilm och söndagsångest, jobb imorgon!! Kraam

2009-01-25 @ 20:33:44
Postat av: Sanna

Hallå!

Sån fin bränna dere fått da : ) Era dagar låter ju alltför lockande.. Men hur länge stannar ni på denna ö? Josse du måste ju testa på klättringen i Thailand för du far, hört den ska vara super ; )

Ta hand om er och brumma lite i båten åt mig!

2009-01-27 @ 00:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0